Popüler Yayınlar

6 Ocak 2011 Perşembe

Toroslar MECLİSİ 2011 YILI’NIN İLK TOPLANTISINI YAPTI


Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 2011 yılının ilk meclisini; yeni yılın sağlık, huzur ve barış getirmesi dilekleriyle açtı.

Toroslar Belediye Meclisi, 2011 yılının ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı Hamit Tuna başkanlığında yaptı.
Toroslar Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantı; yoklama ve bir önceki birleşime ait karar özetinin okunmasının ardından başladı. Gündem maddelerine geçmeden önce Toroslar’da önemli kararlar alınması noktasında katkıda bulanan meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Tuna; yeni yılın sağlık, huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.
Ardından gündemin diğer maddelerine geçildi. 5393 sayılı Belediye Kanununun 25. maddesine göre; Denetim Komisyonu Üyeleri gizli oy açık tasnif ile belirlendi. Buna göre; Denetim Komisyonu Üyeleri şu isimlerden oluştu; Ömer Bilgin, Mehmet Çivi, Kazım Şengül, Şahin Işık (MHP), Mehmet Selim Ekinci (BDP)
Toplantıda ayrıca 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesine göre; belediye meclisinin 1 aylık tatili meclis üyelerinin oy birliği ile Ağustos ayı olarak belirlendi.
Belediye ihtisas komisyonlarından gelen raporların da görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısında Şubat/2011 ayında yapılacak olan meclis toplantı günü 01 Şubat Salı günü saat: 14.00 olarak belirlendi. Temenniler ve öneriler sonrası söz alan Belediye Başkanı Hamit Tuna, belediye faaliyetleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirirken, onların sorularını cevapladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder