Popüler Yayınlar

30 Ekim 2011 Pazar

Güner Yufka, Tarsus Fabrika’dan sonra Mersin’de…






Geçtiğimiz günlerde Mersin’in nezih ilçelerinden Mezitli-Viranşehir yolu üzeri ŞOK Market karşısında hizmete açılan ‘’ GÜNER YUFKA’’Mersin Şubesi’nin açılışı tam bir İzdihama sebep oldu.
Açılışta göze çarpan simalar arasında Mersin’in sevilen ve sayılan İş adamlarından MESİAD eski başkanı aynı zamanda DASİFED başkanlarından Musa Timur, kentimizin saygın iş adamları, Esnaflar ve kalabalık bir halk topluluğu renk kattı.
Uzun zamandır Mersin’den uzak olan ‘’ GÖNÜLLERİN BAŞKANI MUSA TİMUR ‘’ bilindiği üzere iş yaşamındaki kariyerini İstanbul’da devam ettiriyor. Arkadaşımız Ahmet Metin Türkoğlu vasıtası ile tüm Mersin halkına saygı ve sevgilerini sunarken halkımızın Kurban Bayramı’nı da en içten dilekleri ile kutladı.
Açılışta kısa bilgi aldığımız İşletmenin sahiplerinden Emir Güner şunları söyledi ‘’ Türk Mutfağının vazgeçilmezleri arasında yer alan’’Yufka’’nın 2009 yılından bu zamana kadar Tarsus’ta imalatını kalite yönünden hijyenik, gıda nizamnamesine uygun bir şekilde titizlikle tüketiciye ulaşması açısından tüm çalışanlarımızla ve Gıda Mühendislerimizin denetimleri ile ödün vermeden sektörün en iyileri arasındaki yerimizi aldık.Tarsus’tan sonra değerli Mersin halkına da hizmet etmeyi bir borç bildik. Kurumuz tamamen bir aile şirketi olup Çiğdem Balaban ve eniştesi Akın Balaban ile birlikte uyum içerisinde hizmetimizi son sürat sürdüreceğiz. Açılışımıza ilgi gösterenlere teşekkür ederiz ‘’ dedi.
Ahmet Metin Türkoğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder