Popüler Yayınlar

11 Ocak 2011 Salı

Mersin BASIN İLAN KURUMU'NDAN ANLAMLI PROJE...


Mersin Basın İlan Kurumu yeni kurulmasına rağmen anlamlı bir projeye imza attı.

Yerel Medya'nın birbirini desteklemesi projesinde son noktaya gelindi.

Proje; TV'lerin gazeteleri, gazetelerin de TV'leri desteklemesini içeriyor. Gazetelerin satılması ve okunmasını yönelik reklamların TV'lerde ücretsiz yayınlanacağı projenin mimarı Basın İlan Kurumu Müdürü Umut Çor. Proje aynı zamanda TV'lerin yayın akışlarının yerel gazetelerde yayınlanmasını kapsıyor.


TV ve Gazetelerin halka ulaşmakta zorluk çektiğini gören Umut Çor Medyanın birbirini takas usulü desteklemesi ile gazete satışlarında ve TV izlenme oranlarında artışı hedefliyor.
Bu anlamda projenin en önemli öğesi olan reklam filminin de yönetmenliğini ve senaristliğini Umut Çor üstlendi. Kurgu yönetmenliğini Emre Aydın'ın yaptığı reklam filminde gerçek basın emekçileri gazeteciler yer aldı. Filmde gazete satan çocuğu da 13 yaşındaki Doğuşcan Günebakar canlandırdı.




Umut Çor; Basın İlan Kurumu'nun bu ve benzeri projeler ile kent basınına katkılarının devam edeceğini söyledi. Çor , Çalışan Gazeteciler Günü'nde böyle bir projeyi hayata geçirmekten mutluluk duyduğunu belirterek destek olan herkese teşekkür etti.
Kaynak Mersin İstikbal Gazetesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder