Popüler Yayınlar

10 Temmuz 2011 Pazar

Amuzan ve Hamamioğlu Ailesi Akraba Oldular…




Kentimizin tanınmış ve sevilen ailelerinden Mimar Ahmet Hamamioğlu ve İnşaat Sektörünün Hanımağası Bilge Hamamioğlu’nun değerli evlatları S.Anıl, İngiliz Andreea Amuzan ile geçtiğimiz günlerde Mersin Macit Özcan Spor Tesislerinde rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler.
Siyasetin duayeni olan ve aynı zamanda Mezitli Belediyesi Meclis üyesi olan Ahmet Hamamioğlu ve sevilen sayılan eşi Bilge Hamamioğlu’nu yalnız bırakmayan dostları muhteşem geceye katılarak ayrı bir renk kattılar.
Düğünde Mersin temiz Toplum Hareketi derneği Yönetim Kurulu üyeleri olan Ahmet Hamamioğlu’nu yalnız bırakmayarak adeta geceye çıkarma yaptılar.Başta Başkan Mustafa müderrisoğlu olmak üzere Yönetim Kurulundan Polat Yaldız, Erdoğan Nomer,Üyelerden Mustafa Kesen ve eşi hanımefendi,Hüseyin Taşçatan dikkat çeken simalar arasındaydılar.
Diğer simalar arasında CHP Mezitli İlçe Başkanı Avukat Ulaş Yılmaz, CHP Yenişehir Belediye Meclis üyesi Cumali Birinci ve eşi, CHP İl Genel Meclis üyesi Akın Dirik ,İnşaat Mühendisleri Odası eski Genel Sekreteri Erdal Şenel dikkat çeken simalar arasındaydı.
Gece kesilen pastanın ve canlı müziğin ardından halaylarla mutlu şekilde son buldu.
Genç çiftlere mutluluklar dileriz..
Ahmet Metin Türkoğlu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder