Popüler Yayınlar

20 Ocak 2011 Perşembe

Mersin Tece SEYMENLİ MAHALLESİ'NDE İÇMESUYU SEVİNCİ...




MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından Mezitli İlçesine bağlı Tece, Seymenli Mahallesi, Köçek Beleni mevkiinde yer alan tüm yerleşim alanlarına su verilmesini sağlayacak olan yeni içme suyu şebeke döşeme çalışmaları tamamlandı.

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü M.Kamil Ülgen, Seymenli Mahallesi, Köçek Beleni mevkiinde yer alan vatandaşlarımızın içme su sıkıntısının, yeni döşenen yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki içme suyu hattı ile son bulduğunu, belirtti.

içme suyu çalışmaları hakkında bilgi veren MESKİ Genel Müdürü M. Kamil Ülgen " Yıllardır içme suyu sıkıntısı çeken Tece, Seymenli Mahallesi, Köçek Beleni mevkiine oturan vatandaşlarımızın içme suyu sorununu Şahin Tepesi Mahallesi sarı asma mevkisinde bulunan 300 tonluk su deposundan döşenen içme suyu hattı ile giderdik. Herhangi bir su arıza nedeniyle içme suyu sıkıntısı çekilmemesi için Doğlu Köyü’nün mevcut içme suyu hattı ile ortak kullanabilmesi için bağlantılar yapılmıştır. Döşenen içme suyu hattı gerek Seymenli Mahallesi, Köçek Beleni Mevkii’nde oturan vatandaşlarımız, gerekse Doğlu Köyü sakinleri, içme suyu noktasında herhangi bir içme suyu sıkıntısı yaşamayacaktır.2011 yılı içerisinde İlçelerde, beldelerde ve köylerde içme suyu şebeke döşeme çalışmalarımız devam edecektir. " dedi


Seymenli mahalle muhtarı Hakan Şahin ve Doğlu Köyü Muhtarı Muhittin Çoban, MESKİ Genel Müdürlüğü’nün içme suyu hattı döşemesiyle birlikte kesintisiz içme suyu sevinci yaşadıklarını ifade ederek, başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit ÖZCAN olmak üzere, MESKİ Genel Müdürü M.Kamil Ülgen’e, Su Kanal ve İşletme Dairesi Başkanlığına ve ilgili teknik personellere ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder