Popüler Yayınlar

6 Ocak 2011 Perşembe

Mersin Barosundan,Pozantı'daki tutuklu çocuklara Ziyaret...

29.12.2010 tarihinde Mersin Barosu Çocuk Hakları Komisyonu olarak Pozantı Çocuk Cezaevine yeni yıl kutlaması yapılması amacıyla ziyaret yapıldı.

Mersin Barosu Çocuk hakları komisyonu başkanı Av.E.Müge Can , ‘’ burada olmamızın amacı vicdanlarımızı rahatlatmak değil , burada bulunan çocukları suça iten sosyal ,siyasal ve ekonomik nedenlerle biraz da olsa yüzleşmek ve bu nedenleri belirlemektir.Bu ziyaretimiz bundan sonra suça ve suçluya yönelik çabalarımızı daha da güçlendirecektir.

Ziyarete Mersin Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av.Hale Ekinciler , Mersin Barosu Çocuk Hakları Komsiyonu başkanı E.Müge Can , Mersin Barosu İnsan Hakları komisyonu Başkanı Av.Ömer Ayaz , Mersin Barosu Çocuk hakları komisyonu üyeleri ,Av.Burcu Uslu , Av.Tülay Sevgi Can , Av.Ayşen Ruşen Ayılgan ,Av.Seyhan Tepe Göktürk , Av.Ece Kovan Demirtaş,Av.Cavide Develi katıldılar.

Ziyaretleri sırasında Pozantı Çocuk Cezaevi Savcısı ve Cezaevi Müdürü ile çocukların durumu hakkında görüşme yapıldıktan sonra çocuklarla yılbaşı kutlamasına geçildi.Çocuklara oyunlar oynatıldı ,yarışmalar yapıldı, hediyeler verildi ve çocuklara güzel bir gün yaşatıldı.

Mersin Barosu Çocuk Hakları Komisyonu benzer bir çok proje yapacaklarını beyan ettiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder