Popüler Yayınlar

13 Ocak 2011 Perşembe

Mersin Rotaract Klubü'nden ESKİLERİNİZE TALİBİZ



Mersin Rotaract Klubü tarafından düzenlenen ve Ocak ayı süresince her hafta sonu devam edecek olan , Eskilerinize Talibiz projesi Forum Avm’ de hayata geçti.
Eskilerinize Talibiz Projesinin hedef kitlesi, Mersinde yaşayan ve imkanları kısıtlı olan kişilere yardımı içermekte.
Bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atan Mersin Rotoract Klubü üyeleri bu kezde Eskilerinize talibiz kampanyası kapsamında ,Forum avm deki Mersin Rotoract klubü standın da kullanılmayan elbise, ayakkabı ve oyuncakları bir araya getirip , temizleyerek ihtiyaç sahiplerine ulaşmalarını sağlayacak.
Mersin Rotoract klubü , kampanya bitiminde İlgili kurumlardan aldığı bilgiler doğrultusunda ihtiyaç sahiplerinin yaşadığı köylerde, beldelerde standlar açarak kıyafetlerin dağıtımlarını gerçekleştirecek.
İhityaç sahipleri ve duyarlı Mersinliler arasında bir köprü görevi yapacak olan Mersin Rotaract kulübü üyeleri; Forum Avm de ocak ayı boyunca her hafta sonu kapalı alanda kurulacak stand da görev alarak , Mersin halkını kampanya hakkında bilgilendirecek.
Mersin Rotoract klubü üyeleri tüm duyarlı Mersin halkını bu güzel projeye destek vermeleri için Mersin Forum Avm deki Eskilerinize Talibiz standına bekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder