Popüler Yayınlar

2 Şubat 2011 Çarşamba

TOROSLAR’IN BAYAN BOKSÖRÜ MİLLİ TAKIM KAMPINDA



-Toroslar Belediye Spor Kulübü bünyesinde yer alan Bayan Boks Takımı sporcusu Ece Öpöz Türkiye 3.sü olarak Milli Takım Kampı’na davet edildi.

-22-27 Ocak tarihlerinde Kocaeli Gebze’de yapılan Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren Ece Öpöz, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Türkiye Şampiyonasında 80 kiloda üçüncü olan ve Antalya’da yapılacak Bayanlar Dünya Boks Şampiyonasına katılabilmek için Bayanlar Genç Milli Takım hazırlık kampına davet edilen Toroslar Belediye Spor Kulübü Boks takımının bayan boksörü Ece Öpöz ve antrenörü, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı makamında ziyaret ettiler
Şampiyonluk madalyası ile Başkan Tuna’yı ziyarete gelen Ece Öpöz’e, aynı zamanda Toroslar Belediyesi Spor Kulübü Boks Takımı antrenörü olan babası Bülent Öpez de eşlik ederek, Başkan Hamit Tuna’ya boks takımına sağladığı desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Takım çalışmaları hakkında antrenör Öpöz’den bilgi alan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, başarılı sporcu Ece Öpöz’ün Bayanlar Genç Milli Takım hazırlık kampına çağrılmasından dolayı son derece mutlu olduklarını ifade etti.
‘Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız’ diyen Belediye Başkan Hamit Tuna, sporculara gerekli desteğin verildiği taktirde büyük başarılar elde edeceğine inandıklarını kaydetti.
Başkanı Hamit Tuna; “Başta futbol ve basketbol olmak üzere takım sporlarında birbirinden değerli başarılara imza atan Toroslar Belediye Spor Kulübümüz, ferdi sporda da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sezon içerisinde boks dalında önemli başarılar elde eden boks takımımızın bayan sporcusu Ece Öpöz’ün milli takım kampına çağrılmış olması ilimiz sporu için de büyük bir başarı olmuştur. 80 kiloda ringlere çıkan Öpöz’ün başarılı olacağına inanıyorum” dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder