Popüler Yayınlar

24 Şubat 2011 Perşembe

Dr. Hüseyin Çamak, CHP’den Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.


CHP’nin neferlerinden İç Hastalıkları uzmanı Hüseyin Çamak, Haziran ayında yapılacak olan Genel seçimlerle ilgili olarak geçtiğimiz günlerde aday adaylığını açıkladı.Aslen Kahraman Maraşlı olmasına rağmen tam bir Mersin Sevdalısı olan ve halkla bütünleşen Dr.Çamak’ın açıklamasını sizlere aktarıyoruz:
‘’Sayın İl Başkanım ve İlçe Başkanlarım,Çok Değerli Cumhuriyet Halk Partililer ve Mersinli Hemşehrilerim, Değerli Milletvekili Aday Adayı Arkadaşlarım,Saygıdeğer Basın Çalışanı Arkadaşlarım;
Yıllardır Mersin’de siz değerli hemşehrilerime uzman doktor olarak hizmet vermekteyim.Doktorluk mesleğimin yanında ,birçok sivil toplum kuruluşunda sizlerle birlikte görev aldım.Elimden geldiğince sizlere destek olmaya çalıştım.Her zaman için kendimi siz değerli hemşehrilerime ve tabii ki Mersin’e karşı sorumlu hissettim ve bu doğrultuda çalıştım.Bu çalışmalarımın,burada hazır bulunan siz değerli dostlarımın ve yoğunluğu dolayısıyla burada olamayan birçok partili arkadaşımızında takdirle karşılamasından cesaret alarak,burada karşınızda bulunuyorum.Yıllardır üyesi olmaktan gurur duyduğum,her kademesinde çalışmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi, Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde emin adımlarla iktidara yürümektedir.Türkiye’mizin modern bir ülke haline gelmesinde en büyük role sahip olan Cumhuriyet Halk Partisi; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde gerçekleştirdiği devrimler, Haziran 2011’de yapılacak genel seçimlerle bir yenisini eklemek için, Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde karınca gibi, arı gibi, gece demeden, gündüz demeden çalışmaktadır.Bu yoğun çalışmaların amacı, Büyük Önder Atatürk’ün ‘’ Cumhuriyet özellikle kimsesizlerindir’’ sözünden hareketle, yoksulluğun, işsizliğin ve yolsuzluğun olmadığı bir Türkiye yaratmaktır. Öyle bir Türkiye için yola çıktık ki; bu yeni düzende yani Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarında:
Analar çocuklarını yatağa aç göndermeyecek ( Aile Sigortası )
Babalar çocuklarını okuldan alıp işe göndermek zorunda kalmayacak ( Eğitim bursları)
Her yıl okullar açılırken ana-babalar çocuklarının okul masraflarını nasıl karşılayacaklarını kara,kara düşünmeyecek ( Eğitim Bursları )
İşsizlik normal bir durum olmayacak ( Geçmişte olduğu gibi devlet, kah kendisi, kah özel sektörü destekleyerek iş yaratmak için elinden gelen her şeyi yapacak.
Vatandaş iş bulamıyorsa , devlet vatandaşının yanında olacak ( Aile Sigortası )
Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde Cumhuriyet Halk Partisi,Türkiye’mizi yarınlara hazırlamak için demokrasiyi bütün kurum ve kurallarıyla geliştirmek için bütün gücüyle çalışmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarıyla kuracağı yeni düzende :
Demokrasi, attığımız her adımın ön koşulu ne olacaktır.
Hukuk devleti, en önemli hedef olarak önümüzde olacaktır. Hukuk devletini var edebilmek için önce yargı bağımsızlığını sağlayacak gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Gençler ve kadınlar, ülke yönetiminde söz sahibi olacaklar.
Sanat,Sanatçı,Üniversiteler ve Bilim insanları yani düşünen insanlar, gerçekten özgür bir orftama sahip olacaklardır.Bunların önemli bir kısmı, patayla, pulla ilgili şeyler değildir. Yani bu değişiklikler, Anayasa’da ve Yasalarda değişiklikler yapılarak sağlanabilirler. Parayla ilgili olanlara gelince, Türkiye doğal yer altı ve yer üstü kaynakları zengin bir ülkedir. Doğal ve insan kaynaklarını, doğru ve adaletli kullanarak bunları yapacak güce sahiptir. Yani önerilerimizin kaynaklarını bilerek konuşuyoruz.
Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer, Dostlar;
Yıllardır gerek CHP içinde gerekse Mersin’in sivil toplum kuruluşlarında sizlerle birlikte çalışan kardeşiniz Dr. Hüseyin Çamakl olarak, siz değerli dostların ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin takdir etmesi halinde tüm gayretimle hedefe ulaşmak için çalışacağıma söz veriyorum dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder