Popüler Yayınlar

15 Şubat 2011 Salı

AK PARTİ MEZİTLİ'de MUSTAFA YILDIZ İLK TOPLANTISINI YAPTI


AK Parti Mezitli İlçe Teşkilatı'nda Ahmet Tırtarlı’dan boşalan başkanlığa atanan Mustafa Yıldız düzenlediği basın toplantısı ile görevine başladı.

İl Başkanı Mekin Merter Salt, İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Doğan, Yönetim kurulu üyeleri ve partililerin de katıldığı basın toplantısında gündem genel seçim çalışmaları oldu.

Mezitli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız, toplantıda yaptığı açıklamada: “Hepsi birbirinden değerli, bu davaya gönül vermiş, emek vermiş, omuz vermiş, yol arkadaşlarımızla birlikte Mersin’e, aziz milletimize hizmet etmek için varız. İlçe Başkanlığı için adları geçen kardeşlerimin hepsi, teşkilatımızın tüm mensupları gibi siyasetin yıldızlarıdır. Mersin’e ve AK Parti’ye gönül vermiş, hizmet etmişlerdir. Bundan sonra da tüm arkadaşlarımızla beraber partimizin başarısı, ülkemiz ve milletimizin daha güzel yarınlara kavuşması el birliği ile çalışacağız. İşleyen süreç sonunda AK Parti Mezitli İlçe Başkanlığına getirilmek benim için büyük bir onur ve büyük bir sorumluluktur.’’ dedi.

AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Mustafa Yıldız yaptığı konuşmada, "İl Başkanlığımızın verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım. Çalışmalara Mezitli İlçe Teşkilatı olarak kaldığımız yerden devam ediyoruz. El ele, omuz omuza, kol kola genel seçimler için çalışacağız. AK Parti'nin genel seçimlerde yine iktidar olacağını, muhalefet partilileri de kabullenmiş durumda. Diğer partililerin iktidara gelme gibi bir iddiaları yok. Bu iktidarın talibi belli; AK Parti. Buralara daha iyi hizmet gelmesi için bizlere destek verin ve bizleri Ankara'ya daha güçlü gönderin. Görevim sürecinde yanımda olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt ise “Eski Mezitli İlçe Başkanımız Ahmet Tırtarlı’nın Mersin milletvekili aday adaylığını açıklayarak istifa etmesinden dolayı boşalan İlçe Başkanlık koltuğuna İl Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Genel Merkez ile birlikte görüşmeler yaparak Mustafa kardeşimizi bu göreve uygun gördük. İnşallah Mustafa kardeşimiz ile birlikte AK Parti'nin oylarını Mezitli'de artırmak için çalışacağız. " dedi.

Konuşmaların ardından partililer, sevgi gösterileri arasında yeni başkan Yıldız'ı tebrik ettikten sonra Başkan Yıldız, “Gözümüz ve kulağımız Mezitli’de olacaktır” ifadesini kullandı. Kaynak turkhaber.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder