Popüler Yayınlar

24 Haziran 2009 Çarşamba

HAKKÂRİLİ ÖĞRENCİLERDEN VALİ AKSOY’A ZİYARET ...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ve Türkcell’in ana sponsorluğunda yürütülen "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında, Hakkarili 120 öğrenci Mersin'e geldi.
Öğrencileri temsilen 12 öğrenci öğretmenleri ile birlikte Mersin Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.
Öğrencileri ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Aksoy, ilimizden de 120 öğrencinin proje kapsamında bugün itibariyle Isparta’ya gittiğini belirtti.
Öğrenciler için, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ilgili kurum ve kuruluşların desteğiyle bir program hazırlandığını belirten Vali Aksoy, öğrencilerin en çok ilgisini çeken konunun, yüzmek olduğunu belirterek, hazırlanan program çerçevesinde öğrencilere yüzme eğitimi verileceğini söyledi.
Öğrencilerin Mersin’de güzel zaman geçirmelerini dileyen Aksoy, yaklaşık 1 hafta süresince ilimizde kalacaklarını, ilimizin tarihi yerlerini gezeceklerini, yüzme fırsatı ve yeni insanlarla tanışma fırsatı yakalayacaklarını söyledi.
Çocuklarla tek tek sohbet eden Aksoy, onlara Mersin’i tanıtıcı dokümanların yanı sıra çeşitli hediyeler verdi.
Kabulden dolayı Vali Aksoy’a teşekkür eden öğrenciler ise, daha çok okumalarına fırsat sunacak bir kütüphanenin yapılması ve kendilerine kitap gönderilmesi talebinde bulundular.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder