Popüler Yayınlar

25 Haziran 2009 Perşembe

BAŞKAN TUNA, REGAİP KANDİLİ’Nİ KUTLADI...

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, mübarek üç ayların başlaması ve Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm İslam Alemi’nin kandilini kutladı.
Mesajında manevi günlerin önemine dikkat çeken Başkan Hamit Tuna, manevi değerlerin milletlerin birlik ve beraberliğinin korunmasında en önemli etkenlerden olduğunu söyledi.
Başkan Tuna, mesajında şu görüşlere yer verdi; “Manevi duyguların yoğunlaştığı mübarek üç ayların başlangıcı ve müjdeleyicisi olan Regaip Kandilinin tüm Mersinliler için sevgi ve huzurun birlikteliğinde hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm dualar diliyorum ki ailelerimiz, milletimiz, ülkemizin dirliği adına kabul olur. Regaip Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir. Bütün İslam alemi için iyi bir fırsat olan bu geceyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Bu gecede geçmişimizin muhasebesini, geleceğimizin de plan ve programını yapmalıyız. Bu vesile ile Regaip Kandili’nin tüm İslam alemine, ülkemize, şehrimize hayır, huzur ve kardeşlik getirmesini dilerken tüm Müslümanların kandilini de kutluyorum."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder