Popüler Yayınlar

30 Haziran 2012 Cumartesi

Hilton’daki Muhteşem Düğünle Akyürek ve Sönmez Aileleri Akraba Oldular…














Mersin’in tanınmış Sanayici Ailelerinden Akyürek’lerle yine İş ve Hukuk Dünyasının tanınmış ailelerinden Sönmez’ler, Mersin Hilton-Sa Oteli’nde geçtiğimiz akşam düzenlenen muhteşem düğünle dostluklarını pekiştirerek akraba oldular.
Mersin’in ünlü Avukatlarından ve Mersin Vatan Gazetesi Hukuk Müşaviri Avukat Mehmet Hayri Sönmez’in yakışıklı kardeşi İş Adamı Ahmet Sönmez, Sanayici Yürek Ailesi’nin güzel kızı Fulya Akyürek’le düğüne katılan davetliler huzurunda kıyılan nikahla yaşamlarını birleştirdiler.
Nikah Şahitliğini Avukat M. Hayri Sönmez’ le aynı ismi taşıyan Amcası iş adamı M. Hayri Sönmez ve Ö. Faruk Yaşaroğlu yaparken Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım adına Nikah memuru Aysun Emiroğlu kıydı.
Genç çiftlerini nikahına Mersin Ticaret Borsası Başkanı Ö.Abdullah Özdemir yurt dışında olduğu için katılamadığından dolayı kocaman bir çiçek göndererek gençleri kutladı.
Geceye çok sayıda iş adamı katıldı.En ilgi çeken isim Engin Tan Narin ve Akyürek’lerin kurum Doktoru Selahattin Palamut oldu.
Gece sanatçı Gülay’ın seslendirdiği şarkılar ve çekilen halaylarla neşe içerisinde son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder