Popüler Yayınlar

8 Haziran 2012 Cuma

Ak Parti Mersin Adaylarından Çöllüoğlu ''Kazanan Partimiz olacak''dedi.


16 Haziran tarihinde yapılacak olan, Mersin AK Parti İl Başkanlığı seçimi öncesi adayların gövde gösterileri de hız kazanmaya başladı.
Genç ve dinamik adaylardan İrfan çöllüoğlu, İl Başkanlığı binası önünden basına ve kalabalık partili topluluğuna hitaben şunları söyledi :
Mersin’inin güzel insanları, kıymetli hemşerilerim, bu ılık akşamda Mersin’in dört bir yanından gelerek, bu kutlu yürüyüşümüzde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza hoş geldiniz diyorum.
Çamlıyayla’da, Tarsus’ta, Erdemli’de, Silifke’de, Mut’ta, Akdeniz, Toroslar, Yenişehir, Mezitli, Aydıncık, Gülnar, Bozyazı, Anamur’da bulunan bütün yol arkadaşlarım, büyüklerim, kardeşlerim, Mersin’in yarınları için oldukça anlamlı olan bu buluşmaya geldiğiniz ve bizlerin yanında yer aldığınız için can-ı gönülden teşekkür ediyorum.
Mersin, ince uzun bir şehir, bizim yolumuz da Aşık Veysel’in dediği gibi
Mersin, ince uzun bir şehir, bizim yolumuz da Aşık Veysel’in dediği gibi “Uzun, ince bir yol, gidiyoruz gündüz gece”…
10 yılı aşkın bir süredir mensubu olmaktan gurur duyduğum Ak Parti Mersin ailesinin kıymetli mensupları, yıllar içinde beni bağrınıza bastınız, baş tacı ettiniz, onurlandırdınız, evinizin bir evladı gibi gördünüz. Sizin için neler yapılsa azdır, size olan minnettarlığımı anlatmaya kelimeler kifayet etmez.
16 Haziran günü yapılacak olan İl Kongresinde Mersin İl Başkanlığına aday olduğumu sizlerin şahitliğinde burada tekrar duyuruyorum.
Gücünü sadece ve sadece milletten alan AK Parti, durmadan yılmadan bu ülkeye nasıl hizmet ediyorsa, biz de gücümüzü sadece sizlerden alarak bu şehre hiç durmadan, yılmadan hizmet etmek için bu yola çıktık.
Bu göreve talip olurken, bütün zorlukların ve imkânsızlıkların farkında olarak yola çıktık. Anamur’dan Çamlıyayla’ya kadar partili, partisiz herkesle istişare edilerek çıkılmış bu yolun sonu hiç şüphesiz aydınlık olacaktır.
Samimiyetinden, adanmışlığından, vefasından zerre miktarı şüphe duymadığım, tercihini her zaman haktan ve haklıdan yana kullanmış AK PARTİ’yi bu şehrin ve bu ülkenin en etkili, en güçlü ve en saygın partisi haline getiren değerli arkadaşlarım:
Sizlerle burada buluşmanın, aynı yolun yolcusu olmanın, aynı değerlere bağlanmanın, aynı siyasi ve sosyal idealleri paylaşmanın benim için tarifi mümkün olmayan bir mutluluk ve onur kaynağı olduğunu hepinizin bilmesini istiyorum.
Değerleri olmayan, idealleri olmayan, ahlaki amacı olmayan bir siyaset tarzı bizim kitabımızda yer bulamaz. AK PARTİ insan odaklı siyasetin yegane adresidir. Bizler de partimizin bu temel anlayışı ile hareket etmek durumundayız.
Şunu hepimiz iyi biliyoruz ki AK PARTİ, bu ülkenin geleceği ile ilgili idealleri olan, bu konuda söyleyecek çok sözü, gücü, birikimi ve projesi olan bir partidir.
Ülkemizde bir taban hareketi olarak ortaya çıkan partimiz, gönüllere hitap ederek "önce insan, önce insan, önce insan" anlayışıyla gece gündüz çalışarak büyümüş ve büyümeye devam etmektedir.
Emekle, çileyle, fert fert büyümemizi sürdürürken Mersin’in siyaset zemininde derin izler bırakarak yolumuza devam edeceğiz.
Şahsım ve ekibimle birlikte "İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır" anlayışını içeren kültür ve medeniyetimizi referans alarak bu mücadelemizi sürdüreceğiz.
Belli fikirlerin ve kişilerin etrafında kümeleşmiş, onları istismar ederek siyaset yapmaya ve yapanlara karşı durarak bu şehrin tüm renklerini zenginliğimiz olarak paydaşlık zemininde buluşturacağız.
Misyonumuzun ve vizyonumuzun temelini oluşturan "insanı öncelemek ve insana dair herşeyi önemsemek" anlayışıyla Mersinimiz için ve geleceğimiz için, çocuklarımız için bu şehirde Ak Partiye eğreti bakanlara yeni bir tercih sunacağız.
Herkes şunu bilmelidir ki, biz, Ak Partinin bu şehirdeki varlığını güçlendirecek ve tarihe not düşecek yeni projelerin ve çözümlerin peşinde koşacağız. Çünkü Mersin'i Anamur’undan Çamlıyayla’sına kadar tanıyoruz. Çözüm üreten ve çözüme ortak olan katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla bu şehrin bütün dinamiklerini harekete geçirerek bu şehrin çehresini değiştireceğiz. Değerli dostlarım, bizler;
Bu şehirde;
Mevlana’ya kulak vereceğiz, “gel, ne olursan ol, yine gel” diyeceğiz.
Hacı Bektaş’ı Veli’ye kulak vereceğiz, “Bir olalım, iri olalım, diri olalım” diyeceğiz,
Pir Sultan Abdal’a kulak vereceğiz, “gelin canlar bir olalım” diyeceğiz,
Yunus’a kulak vereceğiz, “gelin tanış olalım” diyeceğiz.
Bugün burada partimizin bu günlere gelmesinde kurucu il başkanımızdan şu andaki mevcut başkanımıza kadar partimizin her türlü kademesinde emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına huzurunuzda yürekten teşekkür ediyorum.
16 Haziran günü değerli delegeler sandığa giderek, mührü eline almış ve son sözü söylemiş, son kararı vermiş olacak. Bütün tartışmalara soru işaretlerine tereddütlere net olarak son noktayı koymuş olacaklar.
Tüm samimiyetimle ifade etmek istiyorum ki 16 Haziran 2012 günü AK Parti Mersin İl Başkanlığı seçimlerinin kazananı hiç ama hiç şüphesiz Mersin olacaktır, Mersinliler olacaktır.
Yolumuz açık, hizmetlerimiz bereketli, Allah yar ve yardımcımız olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder