Popüler Yayınlar

30 Kasım 2011 Çarşamba

Dünya Fotoğrafçılarının Kalbi Mersin'de Atacak...


Bu yıl 25. kuruluş yıldönümünü kutlayan MFD -Mersin Fotoğraf Derneğimizin düzenlediği 5. Uluslararası fotoğraf yarışmasının jüri seçimleri 3-4 Aralık 2011 arası Mersin de yapılacaktır.
Yarışmaya 42 Ülkeden (Türkiye, Hindistan, Çin, İngiltere, Almanya, Finlandiya, Macaristan, İspanya, İtalya, Vietnam, Slovenya, Avusturya, Norveç, Danimarka, Hırvatistan, Sırbistan, Bosna Hersek, Yunanistan, Fransa, Polonya, Ukrayna, Bangladeş, Tayland, Avustralya, Rusya, Arjantin, Romanya, Malta, Hong Kong, ABD, İsveç, Hollanda, Azerbaycan, Brezilya, İrlanda, İsrail, İran, Yeni Zelanda, Belçika, Birleşik Arap Emirlikleri ve Singapur ) toplam 551 fotoğraf sanatçısı katılmış olup toplam 7955 fotoğraf ile yarışacaklar,
Yarışma MFD ile FİAP Uluslararası Fotoğraf Federasyonu ve TFSF Türkiye Fotoğraf Sanat Federasyonu denetimi altında yapılmaktadır.
Fotoğraflar yarışma jüri üyeleri Mehmet BAYHAN, Emine CEYLAN, Oktay ÇOLAK, Gökhan BULUT, Sadık DEMİRÖZ, Bekir ORMANCI, Reha BİLİR, Erol DOĞANER, Tahsin SEZER, Yakup KÜTÜK, Mustafa KAMARI, Sezgin GÜVEN, Selami BÜYÜKNİSAN, Tahir ÖZGÜR, Eyüp KARAKUŞ, Ahmet SOLEY, Hayrettin KIRDI, Seyfi ARSLAN, Can GATENYO, Fatma ELDENİZ, Mevlüt ÖZALP ve Selami TÜRK tarafından seçilecektir.
Bu yarışma MFD üyeleri Şemi AYATAR, Hakan YILMAZER, Semra TÜRK, Dilek DİLER, Meryem ÖZDEMİR, Savaş VARLISOYDAŞ ve Abdulla SERT tarafından organize edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder