Popüler Yayınlar

1 Mart 2012 Perşembe

Samsun Canik İlçe Emniyeti, Hırsızlara Göz Açtırmıyor


Samsun’un Canik İlçesi Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Hırsızlık Masası ve Araştırma Ekipleri yaptıkları çalışmalarla hırsızların adeta korkulu rüyası haline geldi.
Canik İlçesi halkının huzur ve güvenliği için gece ve gündüz demeden can siparene çalışmalarını başta İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baysal olmak üzere şube müdürleri,kısım amirleri ve teşkilat mensupları ile sürdüren Canik İlçe Emniyeti yine alkışlanacak bir başarıya imza attı.
Samsun'da 15 ayrı işyerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli, polisin takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesinin Yeni Mahalle Gülsan Sanayi Sitesi ile Eski Sanayi Sitesi'nde 3 ay içinde 15 ayrı işyerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen S.K.(19), T.K.(20) ve R.A.(21), Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma ekiplerinin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.
R.A.'nın Kars'ta vatani görevini yaparken izinli olarak Samsun'a geldiği öğrenildi. R.A. Merkez Komutanlığı ekiplerine, S.K. ve T.K. ise Irmak Polis Merkezi'ne teslim edildi. Sorguları tamamlanan 3 kişi, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından akşam saatlerinde tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder