Popüler Yayınlar

26 Şubat 2012 Pazar

BAŞKAN ÖZCAN’DAN ANNESİNE SON GÖREV....



Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ın annesi Şahide Özcan vefat etti.
86 yaşında kalp yetmezliği sonucu Adana Başkent Hastanesi’nde hayatını kaybeden Şahide Özcan için memleketi Karataş’ta düzenlenen cenaze törenine Mersin ve Adana’dan çok sayıda üst düzey yetkili ile vatandaş katıldı.
Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Mersin Milletvekilleri İsa Gök, Aytuğ Atıcı, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz, Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birçok sivil toplum kuruluşunun temsilcisi ile vatandaşların iştirak ettiği cenaze töreninde Başkan Macit Özcan’ın oldukça üzgün olduğu gözlendi.
Merhume Şahide Özcan’ın cenazesi, Karataş Mezarlığı’nda kılınan namazın ardından, 2006 yılında hayatını kaybeden eşi Kemal Özcan’ın yanında toprağa verildi.
Başkan Macit Özcan’ın da annesine karşı son görevini yaptığı cenaze töreninin ardından Kuran okundu ve Başkan Macit Özcan taziyeleri kabul etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder