Popüler Yayınlar

20 Aralık 2011 Salı

İŞYERİ AÇILIŞINDA MERSİN ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR.






İşyeri açılışı sıralamasında ülkemiz genelinde 2’nci sırada yer alan Mersin’e bir yeni mağaza daha açıldı. Bünyesinde Mirage, Erdoğan Turgut ve Techdesign gibi önemli isimleri barındıran MODANS Marka Mobilyalar Mağazası,Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun katıldığı törenle hizmete girdi.

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan mağazanın kurdele kesim töreni öncesinde konuşan Vali Güzeloğlu, Mersin’in her geçen gün daha iyiye ve daha güzele doğru yol aldığına vurgu yaparak, yaşanan gelişmelerin kent yöneticilerini mutlu ettiğini belirtti. Mersin’in bir dünya kenti olduğunu kaydeden Valimiz, “Mersin, birçok anlamdaki büyüklüğün, zenginliğin daha da ötesinde hedeflerin kentidir. Dolayısıyla, Mersin ilinin yöneticileri olarak her sektörü ve her birimi bu şekilde düşünmek ve bu şekilde hareket etmek zorundayız. Bu düşünce çerçevesinde kentimize değer katan MODANS, inanıyorum ki Mersin’in daha güzel bir geleceğe taşınmasında ve her kesimin Mersin’i daha iyi anlaması noktasında önemli bir rol oynayacaktır” dedi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Birleşik Arap Emirlikleri’nde heyet olarak bir dizi temas ve incelemelerde bulunulduğunu hatırlatan Valimiz, “Temaslarımızda Mersin’de üretimi yapılan her türlü ürünün o bölgeye ihraç edilebileceğini gördük. Mobilya gibi estetik, özellik ve titizlik gerektiren bir alanda marka olmuş 3 Türk firmasının Mersin’le buluşması ve bu açıdan çok önemlidir” ifadesini kullandı.

“Mersin’i Doğu Akdeniz ve Ortadoğu’ya uzanan bir isim olarak düşünmeliyiz” diyen Valimiz, “Bizler Mersin’i yönetirken bu şekilde düşünüyoruz. Mersin’in geleceği sadece Mersin’le sınırlı değildir. İlimizin yer aldığı coğrafyanın Mersin’e karşılıklı yarar ve çıkar sağlayacağını görüyoruz. İşte bu kapsamda da MODANS’ın bünyesinde bir çok yararı barındırdığını biliyoruz. İlimize büyük katkılar sunacak olan bu mağaza, Türk markalarını yeni bir estetik yapının içerisinde insanlarımıza sunacaktır” şeklinde konuştu.

Valimiz, MODANS’da 20’ye yakın kişinin doğrudan istihdam edildiğini belirterek, dolaylı yoldan da birçok kişinin istihdam edildiğini de sözlerine ekledi. Konuşmanın ardından açılış kurdelesini kesen Valimiz, daha sonra mağazayı gezerek, ürünler hakkında MODANS Marka Mobilyalar Mağazası sahibi Hasan Hüseyin İpek’ten bilgi aldı.

Kaynak Mersin Valiliği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder