Popüler Yayınlar

4 Mart 2011 Cuma

TOROSLAR KENT KONSEYİ’NDEN 8 MART’TA TOPLU NİKAH









- Toroslar Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Dünya Kadınlar Günü’nde toplu nikah ve gelinlik etkinliği.



- Toroslar Kent Konseyi ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna; “8 Mart Salı günü saat 13.00’de Ayışığı Konferans ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek etkinliğe bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.



Toroslar Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Toroslar Belediyesi işbirliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.
Fantezi Müzik’in usta yorumcularından Bekir Yılmaz’ın sahne alacağı programda nikahsız olarak yaşayan 25 çiftin resmi nikah akitleri yapılırken, Gelin Kuaför’ün katkılarıyla da özellikle bayanların büyük ilgisini çekecek bir gelinlik defilesi düzenlenecek.
Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, tüm bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, ailenin şekillenmesinde kadının önemine değindi.
Kadınların ekonomik, sosyal ve siyasi alanda daha da yüksek düzeyde yer almalarını temenni ettiğini vurgulayan Başkan Tuna; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü, bütün kadınların toplumda layık oldukları saygın yeri almaları, her alanda hak ettikleri statüye kavuşmaları, haklarına sahip çıkmaları ve sorunlarına çözüm aramaları bakımından bir dönüm noktası olarak anılmaya başlanmıştır. Kadınların en temel haklarından mahrum yaşadığı yerlerde ne insan haklarından ne de demokrasiden bahsedilemez” dedi.
Türk’ün töresinde kadının daima erkeğinin yanında olduğunu da sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Hamit Tuna; kadınların bir ve beraber olarak ülkenin yapılanmasında, ülke yönetiminde önder olmalarını istediklerini kaydederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
Başkan Tuna, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yapılacak etkinliğe de tüm vatandaşları davet etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder