Popüler Yayınlar

27 Ocak 2012 Cuma

DERYA OTOMOTİV PERAKENDE SATIŞTA BİRİNCİ...


Hyundai Derya Otomotiv Mersin’de markalar bazında binek araç satışında 2009 ve 2010 yıllarında olduğu gibi 2011’de de liderliğini korudu.
2011 yılı binek araç liderliklerini değerlendiren Hyundai Derya Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış; “Güçlü ekibimizin özverili çalışmalarıyla liderliğimizi geçen yıl da koruduk. 1724 adet binek otomobil satışıyla Hyundai Derya Otomotiv olarak Mersin’de en çok binek araç satan marka olduk. Aynı zamanda, Hyundai Türkiye binek otomobil pazarında da tüm Hyundai bayileri arasında en yüksek perakende araç satış adedini gerçekleştirerek perakende araç satışında Türkiye birincisi olduk” dedi.
Bu başarının bir şans değil ekip başarısı olduğunu vurgulayan Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, “Tek amacımız zirveye çıkmak değil, zirvede kalıcı olmaktır” diye konuştu. Bu başarının yalnızca Derya Otomotiv’in başarısı olmadığını da belirten Kış şunları söyledi:
“Markamız olan Hyundai’nin başarıları göz ardı edilemez. Hyundai 21’inci yüzyılın en büyük gelişim kaydeden otomotiv markasıdır. Hyundai’nin kalitesinin yanı sıra marka bilinirliliği de giderek artmaya başlamıştır. Hyundai’nin Avrupa’da üretime başlanmasının ardından Avrupa pazarında da Hyundai satış grafiği hızla yükselmeye başlamıştır.”
Hyundai’nin yalnızca araç kalitesine değil, satış sonrası hizmet kalitesine de önem vererek müşteri odaklı çalıştığını anlatan Kış, geniş ürün yelpazesiyle son 10 yılda kalite konusunda büyük bir ilerleme yaşadığını söyledi. Hyundai modellerinin aldığı ödüllerle ve kalite belgeleriyle başarılarını sürekli taçlandırdığını kaydeden Hüseyin Kış, “Bizler de müşterilerimizin modellerimizi yakından tanıyıp test ederek daha iyi benimseyebilmeleri için bu konuda elimizden gelenin en iyisini yapmaktayız” ifadelerini kullandı. Her yeni modeli Mersin halkına yakından tanıtabilmek adına araç Tanıtım lansmanları düzenlediklerini bildiren Kış, “Yine Hyundai bayileri arasında en başarılı araç tanıtım lansman ödülüne layık görülerek, geçtiğimiz günlerde Prag’da gerçekleşen Hyundai yılsonu toplantısında da Hyundai Assan Genel md. Sayın Ümit A.Karaaslan beyden hem perakende araç satışı liderliğimiz hem de yılın en başarılı lasmanı için plaket alarak, gururlandık” dedi.





Müşterilerini yalnızca en uygun koşullarda araç sahibi yapmayı değil, araçlarına sahip olduktan sonra da en iyi satış sonrası hizmeti vermeyi ilke edindiklerini vurgulayan Kış, Hyundai Derya Plaza olarak da satış ve satış sonrası hizmetine ve personel eğitimlerine de büyük önem verdiklerini söyledi. Bu konuda Türkiye birincilikleri bulunduğunu ve dünyada dereceye giren, eğitimli uzman kadroları ve gelişmiş teknolojik donanımlar eşliğinde, garantili hizmet sunduklarını anlatan Kış, şöyle konuştu:
“Personelimizin tümü Hyundai tarafından eğitimler almakta ve çeşitli sınavlardan geçirilmekte. Gururlandığımız başarılarımız mevcut. Geçtiğimiz yıllarda Hyundai Teknisyenleri olimpiyatlarında Servis Mekanik Baş Ustamız ve aynı zamanda Master Servis Şefimiz olan Gökhan Korkmaz Türkiye birincisi, Kore’de dünya dördüncüsü olmuştu. Bu yıl da yapılan Teknisyenler olimpiyatında 850 Hyundai teknisyeni arasında Türkiye birinciliğini elde etti.”
Derya Otomotiv olarak her yıl olduğu gibi 2012’de de ekip olarak özverili çalışmalarla başarılarını taçlandırmaya devam edeceklerine değinen Hüseyin Kış, “Hyundai 2012’de dünyada 7 milyon araç satışı gerçekleştirme hedefindedir. Bu hedefte payımıza düşeni Derya Otomotiv olarak en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.
Başarılarına destek veren müşterilerini de unutmayan Derya Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, sözlerini şöyle tamamladı:
“Hyundai kalitesiyle, satış, servis ekibimizin hizmetiyle ve bizi tercih eden müşterilerimizin Hyundai sevgisiyle Mersin’de bu sene de binek araç satışında lider olduk. Markamızın gücüne, müşterilerimizin güvenine inandık. Her müşterimize tek müşterimizmiş gibi özel olduğunu hissettirdik. İyi oynadık, müşterilerimizin güveniyle kazandık. Sloganımızda da belirttiğimiz gibi ‘Sürekli kalite hedefimiz, müşteri geleceğimizdir’ Bizi birinciliğe taşıyan müşterilerimize sonsuz teşekkürler.”
Nurhan Avseven

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder