Popüler Yayınlar

16 Ocak 2012 Pazartesi

Ahmet Ünal sildi geçti...


Mersin’de yapılan seçimde Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Ünal yaptığı yazılı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Seçim sunuşlarının açıklamasından hemen sonra kongre salonda rakibi Beycan Üçkardeş ile kucaklaşarak, bize oy veren vermeyen herkese teşekkür eden Başkan Ünal bu güvenoyu ile sorumluluklarının farkında olduklarını söyledi.

Ahmet Ünal açıklamasında: Değerli meslektaşlarım ve sevgili Basın Emekçileri;

Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nin bir olağan genel kurulunu daha geride bıraktık. Bu tarihi genel kurulumuza katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Bizleri yeniden göreve getiren, güvenoyu veren, vermeyen tüm meslektaşlarıma; ayrıca Anamur, Mut, Silifke, Erdemli, Tarsus ve diğer ilçelerden birliğimize destek vermek için genel kurulumuza gelen tüm meslektaşlarıma da teşekkür ediyorum.

Gün bölünme, ayrışma değil birliktelik günüdür. Bundan önceki dönemimizde olduğu gibi, bundan sonra da 'ben' değil, 'biz' diyeceğiz. Bir bütün olarak mücadelemize devam edeceğiz.

Anadolu gazetecileri ve meslektaşlarımızın yaşadığı olumsuzlukları hepimiz biliyor, üzüntüsünü derinden yaşıyoruz. Bu süreçte daha çok kenetlenmemiz, tek yumruk olmamız mücadelemizi güçlendirecek, ivme katacaktır.

Bize verilen sorumluluğun farkındayız. Genç gazeteci arkadaşlarımızın geleceğimizle ilgili hazırladığı her projenin yanında olacağız. Yeni dönemde mesleki ve ekonomik sorunların yanı sıra, sosyal sorunların aşılması adına önemli projelerimizi hep birlikte hayata geçireceğiz.

Beycan Üçkardeş arkadaşımız ve kendisine destek veren tüm meslektaşlarımızı da kutluyorum.

Tüm üyelerimizden bundan sonraki süreçte meslek örgütümüze daha çok sahip çıkmalarını bekliyorum.

Kentimiz tarihi bir dönüşüm sürecini yaşamaktadır. Akdeniz Oyunları başta olmak üzere, uluslararası havaalanı, lojistik köy projeleri ve kentimizin kabuğunu kırmasını sağlayacak tüm tarihi projeler ile Mersin geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir.

Bu olumlu dönüşüm sürecinde biz de yerimizi almak istiyoruz. Bunu ancak hep birlikte başarabiliriz. Bu anlamda kongreye katılarak sağduyulu davranışlarıyla istikrarımızın korunmasına katkı sağlayan herkese teşekkürü de bir borç biliriz. Yönetim kurulu üyelerime, Cemiyetimizin değerli üyelerine, genel kurulumuza katılan ve kutlama mesajlarını ileten Mersin kent protokolüne ayrıca teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim' dedi.

İşte Mersin Gazeteciler Cemiyetinin yeni yönetim kurulu

MGC’nin yeni Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

Ahmet Ünal,

Abdullah Biçer,

Mehmet Miras,

Mehmetdip Selvi,

Meltem Ahatoğlu,

Mehmet Esat Durak,

Mehmet Işık,

Rüstem Kayatepe,

Okan Çalışkan,

Ali Osman Akça ve

Nevzat Gilik

Kaynak: Bülent Ölçer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder