Popüler Yayınlar

25 Temmuz 2011 Pazartesi

Asayiş Şube Müdürü Dr. Özlü ‘’ Kanunsuzlar Mersin’i terk etsinler ‘’dedi.



Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri suç ve suçlulara göz açtırmıyorlar. İnsan ögesine çok ayrı bir önem veren Asayiş Şube Müdürü Dr. Serdar Özlü ,
Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Yaşar Gidiş ve hırsızların korkulu rüyası Komiser Aykut Türk ve tüm şube ekipleri can s,perane çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyorlar.
Yaz aylarının tüm hızıyla devam ettiği bu günlerde halkı eğitmek ve bilgilendirmek için çalışmalarına büyük hız katan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri geçen yıla göre suç oranlarında önemli azalış kaydettiler.
Halkımıza yardımcı olmak benim boynumun borcudur diyen Asayiş Şube Müdürü dr. Serdar Özlü ve tüm ekiplerine başarılar dileriz.

19 Temmuz 2011 Salı

Bulut ve Dağcı Ailelerinin evlatları muratlarına erdiler…







Mersin’in tanınmış ailelerinden Bulut ailesinin yakışıklı oğlu Özgür Bulut; Dağcı ailesinin güzel ve sevecen kızlarından Öznur Dağcı ile yaşamını birleştirdi.
Mezitli Liva otel’de düzenlenen muhteşem gecede genç çiftlerin nikahlarını Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna adına evlendirme Memuru Fikret sağlam gerçekleştirirken çiftlerin nikah şahitliklerini Ziya Kubilay ve Gönül Hasdal yaptılar.
Muhteşem gecede Mersin’in seçkin Eğitim Kurumlarından, Gökhan Sürücü Eğitim Kurslarının yöneticileri ve personelleri ayrıca Cemiyet yaşamının olmazsa olmazlarından Defance Güvenliğin Kadir Babası ( Kadir Padır ) çok sayıda davetli ile genç çiftleri yalnız bırakmadılar.
Gece kesilen pasta ve çekilen halaylarla mutlu şekilde son buldu.

10 Temmuz 2011 Pazar

Amuzan ve Hamamioğlu Ailesi Akraba Oldular…




Kentimizin tanınmış ve sevilen ailelerinden Mimar Ahmet Hamamioğlu ve İnşaat Sektörünün Hanımağası Bilge Hamamioğlu’nun değerli evlatları S.Anıl, İngiliz Andreea Amuzan ile geçtiğimiz günlerde Mersin Macit Özcan Spor Tesislerinde rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler.
Siyasetin duayeni olan ve aynı zamanda Mezitli Belediyesi Meclis üyesi olan Ahmet Hamamioğlu ve sevilen sayılan eşi Bilge Hamamioğlu’nu yalnız bırakmayan dostları muhteşem geceye katılarak ayrı bir renk kattılar.
Düğünde Mersin temiz Toplum Hareketi derneği Yönetim Kurulu üyeleri olan Ahmet Hamamioğlu’nu yalnız bırakmayarak adeta geceye çıkarma yaptılar.Başta Başkan Mustafa müderrisoğlu olmak üzere Yönetim Kurulundan Polat Yaldız, Erdoğan Nomer,Üyelerden Mustafa Kesen ve eşi hanımefendi,Hüseyin Taşçatan dikkat çeken simalar arasındaydılar.
Diğer simalar arasında CHP Mezitli İlçe Başkanı Avukat Ulaş Yılmaz, CHP Yenişehir Belediye Meclis üyesi Cumali Birinci ve eşi, CHP İl Genel Meclis üyesi Akın Dirik ,İnşaat Mühendisleri Odası eski Genel Sekreteri Erdal Şenel dikkat çeken simalar arasındaydı.
Gece kesilen pastanın ve canlı müziğin ardından halaylarla mutlu şekilde son buldu.
Genç çiftlere mutluluklar dileriz..
Ahmet Metin Türkoğlu